Julehilsen fra formanden

Kære medlem i Slangerup Jagtforening

Jeg vil gerne herigennem sende en hilsen fra Bestyrelse og undertegnede med et stort ønske om en glædelig jul og et godt nytår.

2022 har været et spændende år, med mange for mig nye ting og mange forandringer, hvis udfordringer det har taget lidt tid at løse, i og med at jeg jo praktisk talt alene havde fået sat ansigt på 11 medlemmer via generalforsamlingen, da jeg blev formand, jeg har derfor forsøgt på bedste vis at være lidt her og lidt der. Håber på, måde at jeg har lært nogle af jer at kende. Håber også at i har lært mig at kende.

Vi har jo i året 2022 uddelt diplomer til medlemmer der har været med i 25 år og derover, det var for mig en dejlig oplevelse, håber også det har været det for dem der var på generalforsamlingen og fik deres. Vi mangler dog en del endnu, de uddeles på den ekstraordinære generalforsamling den 18. jan. Det viser jo blot at Slangerup Jagtforenings medlemmer har været særdeles trofaste overfor foreningen, hvilket faktisk ikke kommer som nogen overraskelse, når jeg oplever den stemning der er på skydebanen og ved hundetræningen. Derfor er der et stort opsamlingsheat, her håber jeg, at de der har fået brev og som får et nyt inden den 18. vil møde op.

Ligeledes har vi fået gang i vores udbud om Kaninjagt på Endelave hvor der er plads til hold på 6 jægere pr gang.
Der er ledige dage i februar og enkelte i januar.
Blot giv mig en mail hvis det har interesse eller tilmeld dig i vores aktivitets kalender HER

Glædelig jul og godt nytår

Bh
Torben Bagh
Elverhøjen 11
3600 Frederikssund
+45 4336 7575

Formand
Slangerup Jagtforening