NYHED! Opdag Slangerup Jagtforenings nye jagtområde i Gørløse!

Vi er glade for at kunne annoncere, at Slangerup Jagtforening nu har sit eget jagtområde i Gørløse. Dette nye område er erhvervet med foreningens nyjægere for øje, med fokus på at kickstarte jagteventyrerne og tilbyde en række spændende muligheder. Jagtområdet i Gørløse er primært mark med krat, hvilket skaber et beskedent men ideelt habitat for forskellige vildtarter.

For Nyjægere:

Som nyjæger i Slangerup Jagtforening får du 2 års adgang til vores jagtområde fra datoen, hvor du har fået udstedt dit jagttegn. Desuden har nyjægere i Slangerup Jagtforening mulighed for at medtage en erfaren jæger fra vores bestyrelse på jagten. Den eneste omkostning for nyjægere opstår, når der nedlægges et stykke råvildt, hvor prisen er 500 kr. per nedlagt dyr.

For foreningens øvrige medlemmer:

Foreningens øvrige medlemmer kan leje vores jagtområde for 200 kr. pr. dag eller 1000 kr. for en hel uge. Derudover pålægges der en afgift på 500 kr. for hvert nedlagt styk råvildt. Ordinære medlemmer, der nedlægger råvildt, vil ikke kunne booke jagtområdet igen i de næste 2 jagtsæsoner. Dette tiltag er for at sikre, at så mange som muligt af foreningens medlemmer får glæde af jagtområdet.

Det praktiske / Booking:

Alle aktiviteter på jagtområdet skal anmeldes til foreningens kasserer på kasserer@sljf.dk senest 2 dage før aktiviteten.

Alle bookinger registreres gennem WeHunt-appen. Du kan downloade appen gratis fra App Store eller Google Play og oprette en konto. Ved booking fremsendes yderligere detaljer efterfølgende.

Dette nye jagtområde repræsenterer en spændende mulighed for både nyjægere og erfarne jægere i Slangerup Jagtforening.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til vores jagter i Gørløse og til at skabe uforglemmelige oplevelser i naturen sammen.

Find vores kontaktdetaljer HER for mere information eller for at foretage en booking.

De bedste hilsner
Bestyrelsen i Slangerup Jagtforening