Flugtskydningsudvalget

Velkommen til skydningsområdet.

Vil du være en bedre flugtskytte?

Så kan du med rette møde en af Slangerup Jagtforenings flugtskydeinstruktører, på flugtskydebanen om mandagen i tidsrummet kl. 18.00-19.00. Alle instruktører er uddannet af Danmarks Jægerforbund.

I Slangerup Jagtforening har vi en prøvegodkendt jagtskydebanen, samt trap bane med plads til 6 personer. I perioden april til august skydes der hver mandag i tidsrummet fra kl. 18.00 – 21.00.

Vil du vide mere om hvornår vores skydearrangementer afholdes? Så kan du med fordel se og abonnere på vores kalender

Om Flugtskydningsformanden

Jens Christian

Jens Christian Wortmann, også kendt som JC. JC har haft jagttegn siden 2005 og været medlem af Slangerup jagtforening siden 2006. JC startede sit foreningsarbejde med at hjælpe til i flugtudvalget. Hertil har JC været formand i Slangerup Jagtforening fra 2007 til 2015. Efter at have boet i USA, er JC nu tilbage i DK på sit 3. år . JC blev valgt som formand for flugtskydningsudvalget i efteråret 2022. JC's jagtinteresser er jagt med haglgevær og riffeljagt. JC har en drøm om at tage dansk buejagtstilladelse, efter han dyrket denne jagtform i USA. Herudover bruger JC tid på sin først jagthund, en sort Cocker Spaniel FT, der lyder navnet Whisky. Du kan møde JC på foreningens flugtskydningsbane om mandagen i skydesæsonen.

Sponsorer

I Slangerup Jagtforening er vi utroligt glade for vores sponsorer. Vores sponsorer er afgørende for at vi som forening kan være aktuelle i skydekonkurrencer rundt om i det danske land.

Vil du vide mere om hvad det vil sige at være sponsor og hvad du får, for dit sponsorat? Så tag fat i JC eller skriv til os på info@sljf.dk