Flugtskydningsudvalget

Velkommen til skydningsområdet.

Vil du være en bedre flugtskytte?

Så kan du med rette møde en af Slangerup Jagtforenings flugtskydeinstruktører, på flugtskydebanen om mandagen i tidsrummet kl. 18.00-19.00. Alle instruktører er uddannet af Danmarks Jægerforbund.

I Slangerup Jagtforening har vi en prøvegodkendt jagtskydebanen, samt trap bane med plads til 6 personer. I perioden april til august skydes der hver mandag i tidsrummet fra kl. 18.00 – 21.00.

Vil du vide mere om hvornår vores skydearrangementer afholdes? Så kan du med fordel se og abonnere på vores kalender

Om Flugtskydningsformanden

Lone Therese Ventrup

Lone er erfaren jæger med jagttegn siden 2006 til både hagl- og riffeljagt. Herudover har Lone stor passion for jagthunde og har igennem årene haft flere jagthunde. Lige nu har Lone en Breton eller en engelsk setter. Lone har tidligere tjent som kasserer i en anden jagtforening og blev valgt som Flugtskydningsformand på Slangerup Jagtforenings generalforsamling i oktober 2023 - en rolle, som Lone ser frem til med glæde. Lone vil som noget nyt tage yderligt ansvar for tilberedningen af 'Dagens ret' som serveres hver mandag på banen.

Sponsorer

I Slangerup Jagtforening er vi utroligt glade for vores sponsorer. Vores sponsorer er afgørende for at vi som forening kan være aktuelle i skydekonkurrencer rundt om i det danske land.

Vil du vide mere om hvad det vil sige at være sponsor og hvad du får, for dit sponsorat? Så tag fat i JC eller skriv til os på info@sljf.dk