Hundeudvalget

Velkommen til hundeområdet!

Vi arbejder med positiv indlæring!

Vi træner alle hunderacer, hvor føreren er interesseret i grundlæggende lydighed og målrettet jagttræning.

I Slangerup Jagtforening går vi ind for positiv indlæring, vi træner alle hunderacer, hvor føreren er interesseret i grundlæggende lydighed og målrettet jagttræning. I samarbejdet mellem hund og fører, arbejder vi fokuseret med positiv indlæring og vi accepterer ikke hårdhændet behandling af hunde på vores hold.

 

Du kan finde meget mere viden om vores hundetræning og vores hundetrænere, under hundetræning. Vil du tilmelde dig et hold, så finder du åbne hold i vores aktivitetskalender.

Om Hundeudvalgsformanden

Michael Høi Worm Jensen

Michael har været aktiv medlem af Slangerup Jagtforening siden 2007 og cirka samtidigt får Michaels sin første Jagthund. Michael har siden da ført flere af sine hunde til 1. præmier i både begynder, åben og vinderklassen. Yderligere er Michael uddannet markprøvedommer i Dansk Retriever Klub regi. Udover at være formand for hundeudvalget kan du også møde Michael på vores hundetræningshold, hvor han med glæde hjælper dig og din hund både på jagt og familie fronten.

Relevante hundesider

Du kan blive klogere på din hund på mange måder i dag, derfor vil vi gerne dele et par hjemmesider som vi i hundeudvalget selv anvender.